Skip to main content

Četiri najvažnija razmišljanja pozitivnih ljudi

Pozitivni ljudi su otporniji, jaki i zrače dobrim vibracijama. S njima je uvijek ugodno biti. Oni

mogu podići tvoju dušu i potaknuti te da postaneš bolja osoba.


Ali, kako pozitivnih ljudi uspijevaju ostati pozitivni, čak i ako su im srca slomljena, čak i kada sve krene po zlu? Uvijek nađu načine da se uzdignu iznad životnih izazova i kušnji i krenu dalje? Odgovor je: njihova uvjerenja. Naša uvjerenja utječu na naše ponašanje, odluke i akcije.

Ovo su 4 uvjerenja pozitivnih ljudi koja ih prate i uvijek na njih utječu.

Bolje stvari će opet doći

Ljudi koji vjeruju da će sve biti dobro, imaju nadu u sebi koja ih uvijek gura naprijed. Jer vjerovanje u bolje sutra može unijeti pozitivno razmišljanje, bez obzira koliko težak period bio. Svima se događaju loše stvari i njima – pozitivcima, ali oni vjeruju kako će iz tog lošeg proizaći nešto dobro i to je njihova misao vodilja kroz sve prepreke.

Dobre stvari se događaju dobrim ljudima s dobrim stavom

Pozitivni ljudi znaju koje prednosti posjeduje dobar čovjek s dobrim stavom. Kada si pozitivna osoba, teško da ćeš se naći u nevolji. Dobar čovjek ne sudjeluje u tračevima, ne izgovara nikakve izmišljotine o drugim ljudima. Dobri ljudi nisu zavidni na uspjesima i sreći drugih jer su oni sami po sebi sretni i uspješni ljudi i uvijek nastoje naučiti od uspješnih pojedinaca i potaknuti druge da učine svoje živote boljima.

Osoba s dobrim stavom širi svugdje oko sebe dobre vibracije. Mnogi ljudi vole raditi i biti oko njih, upravo zbog te njihove pozitivne energije i pozitivnih misli. Osoba s pozitivnim stavom kaže: "Ja mogu biti uspješan". Loš stav će reći: "Neću biti uspješan". Dakle, to je razlog zašto oni s dobrim stavom uvijek privlače razne pozitivne mogućnosti ili ponude za poslom. Pozitivna osoba će isto biti povrijeđena. No, jedno je sigurno, biti pozitivan čovjek s pozitivnim stavom znači da iako ih drugi mogu povrijediti, ne mogu ih uništiti. To je zato, što pozitivne misli mogu prevladati sve prepreke, sva ružna djela ili riječi.

Pozitivnošću se dobije više pozitivnosti i zahvalnosti u životu


Oni koji su pozitivni odabiru biti pozitivni, čak i ako se svijet oko njih ruši. To je zato što oni znaju da će negativnošću, kukanjem, plačem, samo sebi nanijeti štetu i bit će još više shrvani. Kada osoba vibrira pozitivno, dobri i zanimljivi ljudi će naginjati prema njoj. Dok osoba koja je stalno u crnilu oko sebe, tjera ljude od sebe. Nitko ne voli one koji stalno vide sve samo ružno. Ima logike zar ne? Ljudi smo i sasvim je prirodno da se tu i tamo ponekad žalimo, ali sve je dobro dok žaljenje i jadikovanje, ne uđe u naviku i stil života. Pokušaj pronaći nadu kada se osjećaš beznadno. Zahvali na svemu što imaš. Sagledaj prilike u preprekama. Biraj sam o čemu ćeš misliti, pokušaj promijeniti svoju negativnu perspektivu u pozitivnu jer tvoj stav ovisi o tome što misliš i u što vjeruješ. Kada počneš razmišljati pozitivno postat ćeš pozitivna osoba, a nove stvari će uslijediti i na njima ćeš postati zahvalan. Kako si naučio biti negativan, sigurno si uvidio da ti negativnost i nije baš od neke koristi, isto ćeš tako naučiti postati pozitivan. Stvar je prakse, daj si vremena.


Žanješ ono što posiješ
Pozitivni ljudi vjeruju da pozitivno razmišljanje u kombinaciji s pozitivnim djelovanjem donosi pozitivne rezultate. Ako se prema drugima dobro odnosiš, cijeniš druge, dobre će se stvari i tebi dogoditi. Ako nastaviš raditi stvari kojima nanosiš loše tuđem ugledu, tuđim osjećajima, nikada nećeš biti u miru sa sobom i sreća će ti biti stranac. Također ćeš od sebe odgurnuti dobre ljude. Pozitivni ljudi ne traže osvetu. Oni vjeruju da ono što žanju to i sijaju. I to im je pridonijelo dobrom osjećaju i pozitivnim emocijama. Dakle, oni ne žele prljati svoje ruke

Comments

Popular posts from this blog

PLAZMA TORTA

SASTOJCI 300 gr mljevenog Plazma keksa KORE SA PLAZMA KEKSOM: 12 bjelanjaka 12 žlica šećera 12 žlica mljevenog Plazma keksa FIL SA ŽUMANJCIMA: 12 žumanjaka 120 gr šećera 100 gr čokolade KREMA OD PUDINGA: 2 pudinga sa okusom slatkog vrhnja 700 ml mlijeka 4 žlice šećera OSTALO: 250 gr margarina sobne temperature 2 šlaga iz vrećice pripremljena po uputstvu 500 ml vrhnja za šlag PLAZMA TORTA PRIPREMA 1. Za kore izradite 4 bjelanjka u čvrsti snijeg, te dodajte postepeno 4 žlice šećera, ubacite i 4 žlice mljevenog keksa koji lagano sjedinite sa pjenjačom. Keks za kore uzimate od onih 300 gr. 2. U kalup od 24 cm rasporedite smjesu, te stavite peći u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva 15-20 minuta. 3. Ponovite postupak još dva puta, tako da dobijete na kraju tri kore. 4. Za fil žumanjke pjenasto izradite sa šećerom i kuhajte na pari nekih 15-20 minuta. 5. U vruće dodajte čokoladu koju miješate dok se ne istopi. 6. Ostavite da se ohladi. 7. Pripremite kr...

Recept za 'običan' čizkejk (Cheesecake)

Potrebno vam je: Kora: 300 g mlevenog keksa 125 g maslaca 2 kašike šećera u prahu Fil: 450 g krem sira 500 ml slatke pavlake 250 g šećera u prahu 1 kesica želatina Za preliv: 400 g miks šumskog voća 100 ml vode 4 kašike kristal šećera 1 želatin Priprema: Maslac iseći na kockice, dodati plazmu i šećer u prahu, pa rukom sjediniti i formirati koricu u okruglom kalupu za torte. Umutiti slatku pavlaku, u drugoj posudi kašikom sjediniti sir i šećer u prahu, zatim sve spojiti i mutiti mikserom, želatin rastopiti po uputstvu sa kesice i dodati u fil, muteći mikserom da se sve lepo sjedini, sipati preko korice. Voće, šećer i vodu staviti na šporet da provri, kuvati 5 minuta, skloniti za ringle, i onda dodati želatin u vrelu masu da se rastopi. Ostaviti da se prohladi, pa sipati preko fila.

ZELJANICA NA 5: Mekana i ukusna, a priprema se za tren, od gotovih kora

Sastojci: 500 g kora 500 g sira 500 g špinata 5 jaja 50 ml jogurta 50 ml ulja 5 žlica kukuruznog griza (krupice) sol i biber po ukusu Priprema: U prikladnu posudu staviti sir, jaja, jogurt, ulje, kukuruzni griz i dobro izmiksati. Malo smjese ostavite sa strane za premazivanje zeljanice izvana, a zatim dodajte sitno isjeckan špinat. UZmite jednu koru, malo je premažite uljem, pa preko nje stavite drugu koru. Zatim rasporedite dio smjese, zamotajte i stavite u lim za pečenje. Ponavljajte postupak dok ne potrošite kore i smjesu. Pitu prije pečenja premažite dijelom smjese koji ste ostavili sa strane. Peče se na 220° 30-40 minuta, ovisno o snazi pećnice.