Sastojci:
• 4 soljice ulja
• 3 soljice griza
• 6 soljica mlijeka ako hoćete da vam ova baklava bude posna onda koristite sojino mlijeko
• 4 soljice brasna
• 1 prasak za pecivo
• 200 gr. grozdjica
• 200 gr. mljeveni oraha
Soljice skroz male koristit ili fildzane.
Agda:
• 300 gr. secera
• 350 ml. vode
U vecu posudu dodavat sastojke kako su napisani i mutit.
Namastit tepsiju,istrest tijesto i pec oko 35-40 minuta na 180 C
Skuhat agdu i vrucu baklavu zalit vrucom agdom.
Isjec na kocke i stavit u frizider da se potpuno ohladi.
• 4 soljice ulja
• 3 soljice griza
• 6 soljica mlijeka ako hoćete da vam ova baklava bude posna onda koristite sojino mlijeko
• 4 soljice brasna
• 1 prasak za pecivo
• 200 gr. grozdjica
• 200 gr. mljeveni oraha
Soljice skroz male koristit ili fildzane.
Agda:
• 300 gr. secera
• 350 ml. vode
U vecu posudu dodavat sastojke kako su napisani i mutit.
Namastit tepsiju,istrest tijesto i pec oko 35-40 minuta na 180 C
Skuhat agdu i vrucu baklavu zalit vrucom agdom.
Isjec na kocke i stavit u frizider da se potpuno ohladi.
Comments
Post a Comment