Sastojci (za 4 osobe):
4 odreska od pilećih ili purećih prsa
8 šnita sira ementala ili nekog sličnog
4 šnite šunke
1 jaje
krušne mrvice
sol i papar
Priprema:
1. Raspolovite svaki odrezak po dužini, posolite ga i popaprite.
2. Na jednu stranu odreska stavite šnitu šunke pa dvije šnite sira.
3. Preklopite s drugim dijelom odreska.
4. Istucite jaje i u tučeno jaje utopite složeni odrezak, a potom odreske uvaljajte u krušne mrvice.
5. Panirani cordon bleu pecite u većoj količini vrućeg ulja sa svake strane. Peći 15-ak minuta.
4 odreska od pilećih ili purećih prsa
8 šnita sira ementala ili nekog sličnog
4 šnite šunke
1 jaje
krušne mrvice
sol i papar
Priprema:
1. Raspolovite svaki odrezak po dužini, posolite ga i popaprite.
2. Na jednu stranu odreska stavite šnitu šunke pa dvije šnite sira.
3. Preklopite s drugim dijelom odreska.
4. Istucite jaje i u tučeno jaje utopite složeni odrezak, a potom odreske uvaljajte u krušne mrvice.
5. Panirani cordon bleu pecite u većoj količini vrućeg ulja sa svake strane. Peći 15-ak minuta.
Comments
Post a Comment