Sastojci
Biskvit: 3 jaja
3 žlice šećera
3 žlice brašna
1,5 žlica kakaa
1/2 dcl ulja
1 prašak za pecivo
Krema: 1/2 l mlijeka
2 pudinga od vanilije
žumanjak
4 žlice šećera
1 vanilija šećer
1/2 margarina za kreme
2 šlag pjene
Priprema
1.
Napraviti uobičajeni biskvit,znači posebno umutiti bjelanjke,i dodati ih na kraju žlicom .Kad je biskvit pečen preliti ga preljevom od vrućeg čok.mlijeka ili kraš expresa.Peče se u kalupu za torte promjera 26 cm .
2.
Krema se skuha kao puding i u ohlađenu doda margarin.
3.
Na biskvit se stavi krema,istučena šlag pjena sa šlagfixom i pospe se sa naribanom čokoladom.
4.
Osim ovog načina ukrašavanja torte naribanom čokoladom,znam ga preliti i čokoladnom glazurom .
Comments
Post a Comment