Sastojci
Integralni tost4 šnite
Jaje2 kom
Zeleni dio mladog lukapo želji
Svježa rajčica1/2 kom
Zimska salama8 šnita
Pikant sir u listićima2 kom
Senfpo želji
Sol
Recept je brz i jednostavan, a najduži dio biti će pečenje (oko 10 minuta).
S čašom ili modlicom izdubite sredinu 2 šnite tosta, a odstranjeni dio pojedite.
Na druge dvije šnite tosta namažite senf, zatim stavite zimsku salamu da prekrije cijelu šnitu, stavite pikant sir i na kraju preko svega izdubljene šnite tosta.
Odvojite žutanjke od bjelanjaka iz dva jaja i u bjelanjke izmiješajte nasjeckajte zeleni dio mladog luka i pola rajčice na kockice. S tim napunite otvore u tostu, posolite i na kraju na vrh dodajte žumanjke.
Ako želite da vam žumanjak ostane tekuć stavite na jaču temperaturu pečenja (200 stupnjeva), a ako želite da se i on ispeče pecite sendviče na manjoj temperaturi duže vrijeme.
Comments
Post a Comment