Sastojci:
500 g pilećeg filea
1glavica crnog luka
2 čena bijelog luka
2 zelene paprike
2 paradajza
so, biber, peršun
Priprema:
Crni i bijeli luk prodinstajte na ulju zatim dodajte piletinu. Nakon desetak minuta dodajte na kocke isječenu papriku i paradajz, kao i začine. Nako 15 minuta vaše jelo je gotovo.
Ovaj domaći bućkuriš odlično “ide” uz integralni hljeb.
500 g pilećeg filea
1glavica crnog luka
2 čena bijelog luka
2 zelene paprike
2 paradajza
so, biber, peršun
Priprema:
Crni i bijeli luk prodinstajte na ulju zatim dodajte piletinu. Nakon desetak minuta dodajte na kocke isječenu papriku i paradajz, kao i začine. Nako 15 minuta vaše jelo je gotovo.
Ovaj domaći bućkuriš odlično “ide” uz integralni hljeb.
Comments
Post a Comment