Sastojci:
400 g krumpira
3 mladog luka
10-ak crnih maslina
100 g feta sira
Za preljev:
4 žlice čvrstog jogurta
2 žlice soka od limuna
4 žlice maslinovog ulja
1 žlica peršina
sol i papar
Priprema:
Krumpir operite, pa ga skuhajte u kori. Ocijedite ga, ogulite, narežite na komade i stavite u zdjelu.
Dodajte mu nasjeckani mladi luk, masline i feta sir.
U zdjelicu stavite jogurt, maslinovo ulje, sok od limuna i peršin, posolite, popaprite i dobro promiješajte.
Začinite salatu pripremljenim umakom, i poslužite je toplu.
400 g krumpira
3 mladog luka
10-ak crnih maslina
100 g feta sira
Za preljev:
4 žlice čvrstog jogurta
2 žlice soka od limuna
4 žlice maslinovog ulja
1 žlica peršina
sol i papar
Priprema:
Krumpir operite, pa ga skuhajte u kori. Ocijedite ga, ogulite, narežite na komade i stavite u zdjelu.
Dodajte mu nasjeckani mladi luk, masline i feta sir.
U zdjelicu stavite jogurt, maslinovo ulje, sok od limuna i peršin, posolite, popaprite i dobro promiješajte.
Začinite salatu pripremljenim umakom, i poslužite je toplu.
Comments
Post a Comment