SASTOJCI
1 pakovanje (500gr) pene testanine
800 gr belog pilećeg mesa
1 kesa zamrznutog bokolija ili 1 glavica manjeg svežeg brokolija
2 (od po 180 gr )pavlake
200 gr izrendanog Mocarela sira
NAČIN PRIPREME
U velikoj šerpi skuvajte pene, iscedite pa vratite u šerpu.
U medjuvremenu, zagrejte rernu na 180 C. Isecite piletinu na kockice i u tiganju je propržite na srednjoj temperaturi, 5 do 7 minuta ili dok sredina komadića nije više roze. Ukoliko koristite teflon, ulje vam nije potrebno ili možete dodati malo maslinovog ulja. Posolite i pobiberite po želji.
Dodajte piletinu, brokoli i pavlaku u šerpu sa penama i sve dobro promešajte.
Prespite u dublju vatrostalnu posudu i pospite Mocarela sirom odozgo.
Pecite od 30 do 40 minuta, u zavisnosti od vaše rerne.
1 pakovanje (500gr) pene testanine
800 gr belog pilećeg mesa
1 kesa zamrznutog bokolija ili 1 glavica manjeg svežeg brokolija
2 (od po 180 gr )pavlake
200 gr izrendanog Mocarela sira
NAČIN PRIPREME
U velikoj šerpi skuvajte pene, iscedite pa vratite u šerpu.
U medjuvremenu, zagrejte rernu na 180 C. Isecite piletinu na kockice i u tiganju je propržite na srednjoj temperaturi, 5 do 7 minuta ili dok sredina komadića nije više roze. Ukoliko koristite teflon, ulje vam nije potrebno ili možete dodati malo maslinovog ulja. Posolite i pobiberite po želji.
Dodajte piletinu, brokoli i pavlaku u šerpu sa penama i sve dobro promešajte.
Prespite u dublju vatrostalnu posudu i pospite Mocarela sirom odozgo.
Pecite od 30 do 40 minuta, u zavisnosti od vaše rerne.
Comments
Post a Comment