Sastojci: 450 g svinjske kobasice 3 lista kadulje 1 grančica peršina 2 žlice pšeničnog brašna 5 jaja 1 žlica sjemenki sezama 1 žlica sjemenki bundeve 1 žlica sjemenki suncokreta 3 žlice Dr. Oetker badema i lješnjaka 1 dl suncokretovog ulja
Priprema: Skuhajte 4 jaja, ogulite ih i ohladite pod mlazom hladne vode. Ugrijte pećnicu na 180°C. Ogulite meso iz kobasica iz ovitka pa pomiješajte s kaduljom i nasjeckanim peršinom. Podijelite smjesu na četiri dijela. Svako jaje obložite smjesom s mesom od kobasica i oblikujte u kuglicu. Zarolajte u brašno pa u istučeno jaje. Svaku kuglicu zarolajte u pomiješane sjemenke i nasjeckane lješnjake i bademe. Pecite desetak minuta u vrućem ulju.
Comments
Post a Comment